یادداشت هایی لازم در زمینه طرح توجیهی کسب و کار

یادداشت هایی لازم در زمینه طرح توجیهی کسب و کار

یادداشت هایی لازم در زمینه طرح توجیهی کسب و کار

Blog Article

به عنوان یک کسبوکار حرفهای همیشه فراتر از انتظار مشتریان ظاهر شویم. شعار اصلی ما حفظ محیط زیست است و میخواهیم در این زمینه شهرت پیدا کنیم.

پس از تشریح مشکل ، وقت آن است که توضیح دهید که تجارت شما چگونه می خواهد آن مشکل را حل کند.

یک طرح توجیهی رسمی به زبان انگلیسی ، فرانسه ، آلمانی ، ... مبنایی برای پیشنهادهای مالی است. طرح توجیهی به سوالات سرمایه گذاران پاسخ می دهد: آیا به این محصول/خدمت نیاز است؟ پیش بینی های مالی چیست؟ استراتژی خروج شرکت چیست؟ در حالی که سرمایهگذاران معمولاً قبل از نگارش چک میخواهند شخصاً با شما ملاقات کنند، تقریباً در همه موارد، طرح توجیهی شما را نیز به طور کامل بررسی میکنند.

تیم مدیریت: ساختار مدیریتی شما ، از جمله نقشهای فعلی ، نامزدهای ایده آل و هرگونه شکاف مدیریتی.

قبل از هرچیزی بیایید تصویر واضح از مخاطبانی ترسیم کنیم که قرار است طرح کسبوکار شما را ببینند. یعنی اول باید بفهمید قرار است چه کسانی بیزینس پلن شما را ببینند و در مورد آن بشنوند.

داشتن نقشه راه به شما کمک میکند تا با موفقیت به پایان سفر خود برسید. طرح توجیهی برای کسب و کارهای کوچک نیز همین کار را انجام میدهد. طرح توجیهی نقطه عطفی را که برای ایجاد یک بیزینس کوچک سودآور باید به آن برسید، مشخص می کند.

همچنین چرایی را هم باید توضیح دهید. یعنی دقیقا چرا باید این کار را انجام دهید. یک بیانیه موثر باید این ویژگیها را داشته باشد:

طرح توجیهی کسب و توسط مدیر عامل مرکزمشاوره: آقای یزدان سعادت

اگر این طرح توجیهی برای استارت آپ است، برنامه عملیاتی را به دو مرحله مجزا تقسیم کنید: برنامه توسعه و برنامه تولید.

در این بخش میخواهیم شما را با این عناصر آشنا کنیم. این عناصر عبارتاند از:

اگر بتوانید جواب این سوالها را پیدا کنید میتوانید بفهمید که چطور باید داد مزیت رقابتی بدست آورید. نقاط ضعف رقبا و مشکلاتی که مشتریان با آنها دارند میتواند نقاط قوت کسبوکار شما باشد.

قبل از اینکه به نتیجه پایانی برسید، اغلب به زمان، صبر و بازنگری های زیادی نیاز دارد.

نگارش یک طرح توجیهی به شما طرح توجیهی کمک میکند تا با وضوح بیشتری درک کنید که برای رسیدن به اهداف خود چه کاری باید انجام دهید. طرح توجیهی تمام شده همچنین به عنوان یادآوری این اهداف برای شما عمل میکند.

در این بخش از طرح توجیهی، به وضوح مشخص کنید که مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند، مشتریان را در کجا پیدا خواهید کرد، چگونه به آنها دسترسی خواهید داشت و مهمتر از همه، چگونه محصول یا خدمات خود را به آنها ارائه خواهید کرد.

Report this page